Derince'de asfalta ağırlık verildi

Büyükşehir ve Derince belediyelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Sırrıpaşa Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan bölgeler asfaltlanarak vatandaşların kullanımına sunuluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Belediyesi ve İSU işbirliği ile gerçekleştirilen alt ve üstyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince genelinde 400 km’lik altyapı hattı yenileniyor. 200 milyon TL tutarındaki yatırımlar çerçevesinde ilçe merkezindeki 10 mahallede içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı tamamen elden geçiriliyor. Sırıpaşa ve Çenedağ mahallelerinde İSU tarafından altyapısı tamamlanan bölgeler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak pırıl pırıl bir görünümle vatandaşların kullanımına sunuluyor.

SOKAK SOKAK ÇALIŞMA

Sırrıpaşa Mahallesi’nde altyapısı tamamen yenilenen caddeler ve sokaklarda hummalı bir asfaltlama çalışması yapılıyor. Bu kapsamda Muhtes Sokak ve çevresinde yer alan sokaklar tamamen asfaltlandı. Yine Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Çınar Sokak ve çevresindeki sokaklarda ise sonlanan altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama işlemi için pmt serimi yapılıyor. Bu işlemin ardından belediye ekipleri, Çınar Sokak’tan başlayan çalışmayı çevre sokakları da asfaltlayarak tamamlayacak. Bölgedeki yolların asfaltlanarak hizmete sunulması sonrasında ekipler altyapısı tamamlanan diğer bölgelerde asfaltlama işlemine devam edecek.

13 Tem 2018 - 09:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Derince - Bi bitmedi şu calismalar. Tozdan çamurdan bezdik be kardeşim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 09:36