KYÖD tesisi kimin olacak?

Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan, Metropol iş merkezinde bulunan Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) tarafında kullanılan sosyal tesis ihaleye çıkıyor

Toplam 910 metrekareli bir alanda bulunan sosyal tesisi çok uzun yıllardır KYÖD tarafından kullanılıyor. Kira süresi dolan tesis için yeni kiralama ihalesi 1 Ağustos günü Büyükşehir Belediye binasından yapılacak.

BAŞKA TALİPLİ DE ÇIKABİLİR

KYÖD Başkanı Didem Turan yeniden ihaleye girecekleri belirtilerken başka bir taliplinin olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.  Sosyal tesis için istenilen kira bedeli ise aylık 4 bin 150 TL+KDV olarak belirlendi.

13 Tem 2018 - 14:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.