Adil Üstündağ manşetlerde!

Kartepe'de bulunan Green Park Otelleri'nin sahibi olan ve nevi şahsına münhasır kimliğiyle tanınan ve bilinen Adil Üstündağ yine olumsuz bir haberle manşetlerde! İşte detaylar.

Hürriyet ve Sabah Gazetesi başta olmak üzere; bugün ulusal ve yerel medyada yayınlanan haberlere göre; Green Park Otelleri’nin sahibi Adil Üstündağ ile iş adamı Mehmet Solmaz arasında uzun yıllar süre gelen ticari bir ilişki vardı. İddiaya göre ikili arasında geçtiğimiz günlerde bir alacak- verecek meselesi oldu. Solmaz yine iddiaya ünlü iş adamı Üstündağ’a göre yüklü miktarda para verdi. Solmaz, iş adamından alacağını tahsil etmeye çalıştığında ise Üstündağ’a herhangi bir şekilde ulaşamadı ve iletişim kuramadı. Bunun ardından Solmaz, geçtiğimiz aylarda Üstündağ’ın sahibi olduğu Taksim’deki otele gitti. The Greenpark Taksim oteline giden Solmaz, Üstünağ’ı burada aradı ve bulmadığında ise otel çalışanlarına, ‘Onu öldüreceğim. Ölümü benim elimden olacak. Paramı ona bırakmam, onu geberteceğim’ şeklinde tehditler savurdu. Bir gün otelde Üstündağ’ı bulan Solmaz, iş adamının yüzüne de sinkaflı sözler sarf etti. Her gün sahibi olduğu otele gelerek kendisine sinkaflı sözlerle hakaret ve tehdit eden Mehmet Solmaz’ı savcılığa ihbar etti. Güvenlik görüntülerinin delillerini savcılığa sunan Üstündağ, huzur ve sükûnunu bozarak kendisine hakaret ve tehditler savuran Mehmet Solmaz’ın cezalandırılmasını istedi. Bakalım bundan sonra ne olacak? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

26 May 2020 - 18:34 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.