Avni Aydın'ı kaybettik

Kartepe Derbent'in sevilen isimlerinden Avni Aydın hayatını kaybetti.

Kartepe Derbent'te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden Avni Aydın (68), hayatını kaybetti. 3 çocuk babası olan, Petkim emeklisi Avni Aydın, Derbent Mezarlığı'na defnedildi. Uzun bir süreden beri amansız bir hastalıkla mücadele eden, Derbent'in yerlilerinden Avni Aydın'ın ölümü, onu tanıyan herkesi üzdü ve derinden sarstı.

Kocaeli Denge Gazetesi olarak Avni Aydın'a Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

16 May 2020 - 18:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

03

Mustafa Kandaz - Çok sevdiğim canım arkadaşım bu kadar çektiğin dünya eziyeti İnşaAllah sana öteki tarafta mükafat olacaktır senin kalbin çok temizdi Allah rahmet eylesin mekanın Cennet olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 18:23
02

Makbule Zinkci - Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır diliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 18:23
01

KADİR HALLAÇ - ÇOCUKLUK ARKADAŞIM VEFALI İNSAN MEKANIN CENNET OLSUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 18:23