Darıca ağladı Furkan Celep bu notla intihar etti

Kocaeli haber... Darıca’da yaşayan Furkan Celep, sosyal medya hesabından intihar edeceğini belirten yazı paylaştıktan sonra kayalıklardan atlayarak intihar etti. İşte detaylar...

Darıca ağladı Furkan Celep bu notla intihar etti
Darıca ağladı Furkan Celep bu notla intihar etti
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Gece saatlerinde, Darıca Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerindeki falezlerin bulunduğu alanda ceset görenler durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ölen kişinin Furkan Celep olduğunu tespit etti.

NOT PAYLAŞMIŞ

Gencin cesedi kıyıya çıkarılırken, olay yerinde incelemelerde bulunuldu. Araştırma yapan polis ekipleri, bir kargo firmasında çalışan Furkan Celep’in sosyal medya hesabından intihar edeceği yönünde yazı paylaştığını tespit etti.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Paylaşımda içki veya uyuşturucu maddenin etkisinde kalmadığını belirten Furkan Celep, bunalım veya depresyonda olmadığını belirterek, bunun günlerce, haftalarca hatta aylarca üzerinde düşündüğü bir konu olduğunu ve sonucunda böyle bir karara vardığını söylediği belirlendi. Furkan Celep bir araba, bir ev veya herhangi bir şey uğruna yıllarını harcamak istemediğini, iş hayatının kendisine çok yorucu geldiğini belirterek, her şeyi arkada bırakıp gitmenin mantıklı geldiğini, gökyüzünde huzur bulacağını belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İşte Furkan Celep'in sosyal medya paylaştığı not

24 Eyl 2020 - 09:12 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

08

Tekin 41 - Allah yardimcisi oksun.Sebepmi bal gibi belli.Gencligin icine eden kul hakki yiyen akp iktidaridir.Tum kalbimle soyluyorum.Insanlarda ne saygi ne devgi nede Allah korkusu duygularini koreltmistor.Ailelerin gecim kaygisi cocuklara ilgisizligi arttirmistir.Yazacagim lakin terbiye sinirlarimi asacaktir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 09:12
07

Utku - Çok üzüldüm. Efendiğiliğin kaybettiği yıllardayız Furkan. Umarım aradığın huzuru bulmuşsundur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 09:12
06

tuna - çok doğru düşünmüş ama intihar etmeye değer mi? yazık olmuş çok üzüldüm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 09:12
05

maide - hiç duymak istemediğim bi haber olmuş ...değmezdi bu acımasız dünyaya be yavrum..iki yüzlü insanlar içinde yaşamak zorundayız ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 09:12
04

Sevilay - Allah rahmet eylesin Allah taksiratini affetsin çok üzücü. maalesef gençlerimize ilgiyi sevgiyi vermiyor Islam hakkikatlerini öğretmiyoruz bu dünyada mutluluk kimde var ki dokunsan herkes yaralı.Ama tek dost Allah bu zorlu gunlerim geçeceğine inanarak yine de güzellikleri yasatalim.cunku cennet ucuz deil kardeşlerim.Dua en kuvvetli motivasyondur Ona sığının dertler bizi Allahın kendisine çekmek için gönderdiği imtihanlardır.biz yine de Rabbimizden dünya ahiret iyiliği isteyelim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 09:12
03

Mine Mavi - Güzel kalpli genç.Çok üzüldüm. Gözyaşlarımı tutamadım.Senin için ağladım. Keşke elinden tutabilseydik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 09:12
02

ensar - Bu devirde ekmek bulmak zor iş bulmak zor her şey pahalı çocuk yaşam şartları zor görmüş intihar etmiş Rabbim kabul etmesin inşAllah amin amin amin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 09:12
01

misafir - ALLAH cc Taksiratını affetsin LÜTFEN ANNE VE BABALAR evlatlarınızı sevin değer verin bunları hissettirin ALLAHI PEYGAMBERİ Öğretin İMANI ÖĞRETİN büyüdü diye bırakmayın yazık oldu gencecik fidan gence İNSANIN her yaşta sevgiye değerli olmaya ihtiyacı varrrrr

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 09:12