Darıca'da intihar girişimi

Darıca sahilinde bir kadın intihar girişiminde bulunurken, polis ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.

Olay, Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerinde gerçekleşti. Olayda adı açıklanmayan bir kadın, gece geç satlerde cadde üzerindeki halk plajına ait iskeleye çıkarak telefonla aradığı bir yakınına intihar edeceğini söyledi. Yelkenya'da iskele üzerinde olduğunu ve kendisini denize atacağını söyledikten sonra telefonu kapatan kadının yakını, durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine Darıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gitti. Ekipler, olay yerine gittiklerinde denize atlamak üzere olan kadını ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarının işe yaramayacağını anlayan ekipler kadının bir anlık dalgınlığından faydalanarak kadını intihar girişiminden kurtardı. Kendisini soğuk sulara bırakmak üzereyken polis tarafından kurtarılan kadın olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Darıca Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

16 Şub 2020 - 13:39 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.