Gölcük ağladı Tamer Arslan bu notla intihar etti

Gölcük'te herkesi üzen intihar... Facebook hesabından, “Yaşamak içimden gelmiyor artık” paylaşımı yapan Tamer Arslan, evde yalnız olduğu sırada pompalı tüfeği başına ateşleyerek, intihar etti

Gölcük bu intihara ağladı, Tamer Arslan intihar etti. Gölcük Şehitler Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki bir apartmanın 4’üncü katında yaşayan Tamer Arslan'dan haber alamayan yakınları, eve geldi. Zilini çaldıkları kapının açılmaması üzerine de polise haber verdi. Adrese polis, 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi, merdiven yardımıyla 4’üncü kattaki daireye balkondan girdi. Kapının açılması üzerine ekipler, Tamer Arslan'ı pompalı tüfeği başına ateşlemiş halde buldu. Ford Fabrikası'nda işçi olarak çalışan 2 çocuk babası Tamer Arslan'ın ailevi sorunlar nedeniyle intihar ettiği, eşi ile çocuklarının bir yakınlarında kaldığı bildirildi. Rahmetlinin üç gün önce Facebook hesabından, “Yaşamak içimden gelmiyor artık”, “Ben bittim, hayallerim yarım kaldı” paylaşımı yaptığı öğrenildi.

30 May 2020 - 21:56 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

04

Bir Dost - Ah be güzel abim ne yaptın? Bizim de hayallerimizi yarım kaldı, ne zor zamanlardan geçiyoruz. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 21:56
02

Gölcüklü - Dünya yaşanmaz bir hal almaya durdu geçim sıkıntısı maddi manevi insanlar yıprandı huzur kalmadı insanlık bitiyor herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın der oldu gölcükte zaten aldı başını gitti pis bir semt oldu çıktı yaşarsak göreceğiz daha neler olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 21:56
01

Farkeder mi - Yarım yamalak haber yapmayın. 3 çocuğu vardı rahmetlinin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 21:56