Gölcük'te sapık söylentisi

Gölcüklülerin sosyal medyada sık kullandığı grup olan ‘Gölcük Burada’ sosyal medya grubunda Necmettin Özdemir isimli vatandaşın yaptığı paylaşım, ilçede büyük bir paniğe neden oldu. İşte detaylar...

"Gölcük’te teşhirci, sapık alarmı" diyerek bir gencin fotoğrafını Gölcük Burada'da paylaşan Necmettin Özdemir, "Grubumuz üyelerinden bu şahıs hakkında çok sayıda şikayet aldık. Şahıs, polise de ihbar edildi. Fotoğraftaki şahsı tanıyanlar lütfen polis ekiplerine haber versin." dedi. Bu paylaşım üyeler arasında hem şaşkınlığa hem de tepkiye neden oldu. Vatandaşlar fotoğraftaki gencin bir an önce yakalanmasını istiyor.

17 Eyl 2020 - 09:39 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Necmettin Özdemir - Ben grubun yöneticisiyim.Bana fotoğrafı grup üyelerimiz gönderdi. İki üye de bizzat telefonla aradı. Mesaj gönderenlerde oldu. Yani haber asparagas bir haber değil. Bilginize.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 09:39