İzmit'te korku dolu dakikalar

İzmit Tepecik Mahallesi Tepecik Sokak Acısu mevkiindeki bir elektrikçi dükkanının deposunda yangın çıktı

İzmit'te korku dolu dakikalar
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Tepecik Mahallesi Tepecik Sokak Acısu mevkiindeki bir elektrikçi dükkanının deposunda yangın çıktı. Patlama riskinden dolayı çevre boşaltıldı. İtfaiye ekipleri bölgeye giremiyor. İtfaiye ekipleri çevredeki park halindeki araçlar nedeniyle yangın alanına giremiyor. İtfaiye olay yerine giremiyor. Çevrede kablo yangını kokusu var.

Yangın itfaiye ekiplerinin insan üstü çabalarıyla saat 23.00 itibariyle bastırıldı ve kontrol altına alındı. Ancak çevrede hala inanılmaz bir koku var. Bölgede panik hakim. Bu gece yaşanan manzara, İzmit'teki çarpık kentleşmenin acı fotoğrafı olarak bir kez daha hafızalarda yer etti. Dar sokaklara yapılan araç parkı yüzünden itfaiye bir türlü bölgeye giremedi. Yangına çok geç müdahale edildi. İzmit bu gece bir faciayı ucuz atlattı.

İtfaiye yetkilileri, biraz daha geç kalınsaydı elektrik malzemesi dolu dükkanın basınçtan dolayı patlayacağını ve bölgede büyük çaplı bir yangın çıkabileceğini söyledi.

11 Haz 2019 - 22:32 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.