İzmitli şoför yaşamını yitirdi

İzmit Tepeköy Mahallesinde ikamet eden TIR şoförü Adem Yılmaz, Kütahya Eskişehir yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

İzmit Tepeköy Mahallesinde ikamet eden ve TIR şoförü olarak çalışan Adem Yılmaz (53) kendi kullanmış olduğu 41 B 0537 plakalı TIR ile Kütahya-Eskişehir yolunda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp üst geçit duvarına çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Yılmaz’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

İZMİT'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Olay yerinde yapılan incelemeler ve tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Yılmaz’ın cenazesi yakınlarına teslim edilerek İzmit’e götürüldü. Evli ve 3 çocuk babası olan Adem Yılmaz’ın cenazesi Tepeköy Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

01 Kas 2018 - 14:18 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.