Kadir Gündüz intihar etti! Kocaeli son dakika haberleri...

Kocaeli Haber: İzmit Yeşilova Mahallesi'nde yaşayan Kadir Gündüz, 29 yaşında kendi yaşamına son verdi. Bir barakada kendini asan ve yaşamına son veren Kadir Gündüz herkesi çok üzdü.

Kadir Gündüz intihar etti! Kocaeli son dakika haberleri...
Haber albümü için resme tıklayın

KADİR GÜNDÜZ İNTİHAR ETTİ, 29 YAŞINDAYDI 

Kocaeli Haber: Kocaeli'de neler oluyor? Gençlerimiz neden arka arkaya intihar ediyor? 13 Şubat 2021 tarihinde bir üzücü haber daha aldık. İzmit Yeşilova Mahallesi'nde yaşayan Kadir Gündüz (28) genç yaşında yaşamına son vererek intihar etti. Olay iddialara göre şöyle meydana geldi; Kadir Gündüz'den bir süredir haber alamayan yakınları durumdan şüphelendi ve genç adamı aramaya başladı.

BİR BARAKADA SONA EREN YAŞAM 

Genç adam, İzmit Yeşilova Mahallesi'nde bir barakada kendisini asmıştı. Boş arazideki barakayı kontrol eden Kadri Gündüz'ün yakınları feci manzarayla karşılaştı. Olay yerine hemen ambulans ve sağlık ekipleri sevk edilse bile her şey için çok geçti. Kadir Gündüz hayatını kaybetmişti.

EVLİYDİ, TİCARETLE UĞRAŞIYORDU 

İzmit Yeşilova Mahallesi başta olmak üzere çevresi tarafından çok sevilen Kadir Gündüz'ün bu ani ölümü herkesi çok üzdü. Kadir Gündüz'ün cenazesi otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna götürüldü. Evli olan ve ticaretler uğraştığı bilinen Kadir Gündüz’ün intihar nedeniyle ilgili farklı yorumlar var ama kesin neden şu anda belli değil.

SON DÖNEMDE KOCAELİ'DE YAŞANAN İNTİHAR OLAYLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ İÇERİKLERE BAKABİLİRSİNİZ 

13 Şub 2021 - 20:34 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.