Karamürsel ayağa kalktı

Karamürsel'de geçtiğimiz gün ortaya çıkan 16 yaşındaki küçük R.G isimli kıza tecavüz ettikleri iddia edilen çok sayıda kişi Karamürsel Adliyesi'ne getirildi.

Karamürsel ayağa kalktı
Karamürsel ayağa kalktı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Karamürsel´de, R.G.’nin (16) cinsel istismara uğradığı ve başkaları ile birlikte olmaya zorlandığı söylentileri üzerine, bir mahalleli durumu polise ihbar ederek genç kızın yerini polis ekiplerine bildirdi.  Polis ekipleri, R.G.’yi ve ihbarcıyı alıp İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliğine götürdü.

İFADESİ ALINDI

Burada ifadesi alınan R.G. yaşadıklarını anlattı. R.G. ifadesinde E.C. (18) ile arkadaşlık yaptığını, daha sonra E.C. ile birliktelik yaşadığını ekiplere aktardı. R.G., E.C.’nin kendisine alkol ve uyuşturucu verdiğini, 3 ay boyunca rızası dışında bazı erkeklerle para karşılığı birlikte olmaya zorladığını anlattı. Polis ekipleri soruşturma kapsamında R.G.’ye cinsel istismarda bulunduğu belirlenen şahısların kimliğini de tespit etti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından bu 12 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

ADLİYE ÇEVRESİNDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Gözaltına alınan sanıklar, poliste biten işlemlerinin ardında Karamürsel adliyesine gönderildi. Karamürsel adliyesine sevk edilen sanıklardan savcılık sorgusunun ardından bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere  serbest bırakıldı. 11 kişi ise tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkartıldı. Karamürsel adliyesi önünde toplanan vatandaşlar ise şüphelilere tepki gösteriyor. Vatandaşlar ellerindeki yabancı cisimleri adliyenin camına atarken olay yerine çevik kuvvet ekipleri gönderildi. Mahkemenin camları ise kartonla kapatıldı. Polis vatandaşları adliye çevresinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Karamürsel adliyesine sevk edilen sanıklardan savcılık sorgusunun ardından bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere  serbest bırakıldı. 11 kişi ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 11 kişi tutuklandı.

TUTUKLANDILAR!


03 Eki 2019 - 19:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Milletin çocuklarına zulmeden i**er bilsinler ki bu milletin sabrını taşırdılar,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ekim 19:51