Karamürsel cinayetinde 2 kişi tutuklandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, bir kişinin darbedilerek öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Dün, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi'ndeki S.C'ye ait evde Kenan Tunç'un (47) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Kocaeli Adliyesine sevk edilen katil zanlıları S.C. (34) ve O.B. (50), çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

S.C ve O.B'nin, maktul Kenan Tunç ile evde sabah saatlerinde alkol aldıktan sonra aralarında tartışma çıktığı, maktulü darbettikleri, komşularının gürültü duymaları üzerine haber verdikleri S.C'nin babasının eve geldiği ve daha sonra polise haber verdiği, eve gelen polisin de şüphelileri maktulü merdivenlerden taşırken yakaladığı belirtilmişti.  

Şüphelilerin Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinde birbirlerini suçladıkları, Kenan Tunç'un uyuşturucu madde ve yaralama, şüphelilerden S.C'nin yaralama ve O.B'nin ise cinsel taciz ve basit yaralama suçlarından çok sayıda kaydı olduğu ifade edilmişti.

16 Eki 2019 - 21:36 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.