Kocaeli'de acı olay... Minik Zeynep toprağa verildi

Kocaeli son dakika... Gölcük'te soluk borusuna ekmek parçası kaçması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 2 yaşındaki Zeynep Karakolcu''nun cenazesi defnedildi.

Kocaeli son dakika... Soluk borusuna yediği ekmek parçası kaçması nedeniyle tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde 9 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Süleyman ve Seyhan Karakolcu çiftinin 2 yaşındaki kızı Zeynep Karakolcu'nun cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alındı.

DEFNEDİLDİ 

Cenazesi Gölcük Merkez Camisi'ne getirilen küçük kız için öğle vakti cenaze namazı kılındı. Karakolcu'nun naaşı, daha sonra ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında Gölcük 17 Ağustos Mezarlığında defnedildi.

NE OLMUŞTU?

18 Ekim'de Süleyman ve Seyhan Karakolcu çiftinin 2 yaşındaki kızı Zeynep Karakolcu'nun soluk borusuna yediği ekmek parçası kaçtı. Kızlarının nefes almakta güçlük çektiğini fark eden aile, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık personelince ilk müdahalesi yapılan çocuk, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Küçük kız, daha sonra sevk edildiği Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

27 Eki 2020 - 14:50 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.