Körfez'de kahvehane taradılar

Körfez Çamlıtepe Mahallesinde meydana gelen olayda kimliği belirsiz şahıslar bir kahvehane taradı

Olay Körfez Çamlıtepe Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre elinde pompalı tüfek bulunan iki şahıs, cadde üzerinde bulunan kahvehanedeki bir şahsı hedef alıp pompalıyla ateş etti. Kahvehanede bulunan bir şahsı hedef alan saldırganlar, pompalı tüfekleri ateşledikleri sırada, “Gebze’den geliyoruz” diyerek bağırdılar.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Pompalıyla ateş ederek yürüyen bu iki kimliği belirsiz şahıs, bir kaç el ateş ettikten sonra o an durakta otobüs bekleyen polisi fark etti. Şahısların ateş açtığını gören polis, saldırganların üzerine koştu. Polisi gören iki saldırgan cadde üzerindeki kahvehanenin bir kaç metre ilerisine park ettikleri arabalarına binerek olay yerinden kaçtılar.

20 Şub 2019 - 19:52 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.