Kurye ölümden döndü

Bir pizzacıda kurye olarak çalışan bir vatandaş, siparişlerini yetiştirmeye çalışırken geçirdiği trafik kazası sonrası yaralandı...

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Rauf Denktaş Bulvarı seyir halinde olan ve bir pizza zincirinde kurye olarak çalışan Yusuf Yücel isimli vatandaşın kullandığı motosiklet ile 41 KK 501 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Yusuf Yücel takla atarak yola savruldu.

112 ACİL SERVİSE HABER VERDİLER

O esnada Cuma namazı için camiye giden vatandaşlar kazaya tanık olup yaralı gence yardım ederken, 112 Acil servis ekiplerine durumu bildirdiler. Kısa sürede olay yerine sevk edilen Acil servis ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra talihsiz genç Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralı gencin hayati tehlikesi bulunmadığı bildirilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza sonrası olay yerinde toplanan vatandaşlar, özellikle kaza yapan firmaya ait motosikletlerin kısa sürede pizza yetiştirmek için çok süratli bir şekilde sürekli geçtiklerini belirttiler.

15 Şub 2019 - 16:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.