Serap Yılhan neden intihar etti?

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk evinde çalışan 2 çocuk annesi Serap Yılhan, iddiaya göre yolsuzluk nedeniyle şikayet ettiği müdürlerinin baskısına dayanamayarak yaşamına son verdi.

İzmit Orduevi mevkiinde yer alan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde öğretmen olarak görev yapan Çocuk Gelişim Öğretmeni Serap Yılhan, iddiaya göre kurum içinde kendisine yapılan baskılara dayanamayarak intihar etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

15 gün önce kurum tarafından açığa alınan ve durumu gurur meselesi yapan Yılhan, intihar etti.  Biri Gebze Cumhuriyet Savcılığı olmak üzere iki adet mektup bırakan ve mektuplarında ‘Ben suçsuzum. Bana komplo kurdular’ diyen Serap Yılhan’ın intiharından sonra kurumda geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. İzmit Orduevi arkasında bulunan çocuk evlerinde görev yapan Serap Yılhan’ın mektubunda çocuklara devletten gelen paralarla, yardım için verilen paraların çocuklara verilmediğini görerek müdür ve satın alma müdürünü hakkında şikayetçi olduğu ve bu nedenle de kurum içinde inanılmaz baskılara maruz kaldığını yazdığı belirtildi.

GURUR MESELESİ

İntihar eden Serap Yılhan’ın şikayeti ile Çocuk Evleri müdürü ile satın alma müdürü hakkında soruşturma başlatıldığı ve müdürün yıldırım hızıyla emekli edildiği de öğrenildi. Serap Yılhan ise ihbarın ardından açığa alındığı ve durumu gurur meselesi yaptığı için Gebze’de ki evinde kendini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son verdiği iddia edildi. Cenazesi Gebze Mehmet Akif Ersoy Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Osman Yılmaz Mezarlığı'na defnedildi.

23 Eyl 2019 - 14:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

03

MEHMET - ALLAH RAHMET EYLESİN. VALİ BEY LÜTFEN MÜDAHALE EDELİM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 14:00
02

Birkul - Allahim rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAllah bu işi kimse ört bas etmesin oyun büyük yetkili makamlardan ilgilenip gerçek suçluların açığa çıkarmalarını istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 14:00
01

Firdes - Dürüstlere yer yok bu dünyada ruhu şad olsun serap ogretmen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 14:00