Bakan sözü: Tren seferleri 8’e çıkacak

Dönemin Milli Savunma Bakanı Fikri Işık “Arifiye-Sapanca-İzmit-Gebze ve Pendik” olarak karşılıklı tren seferlerinin 8’e yükseltileceğini açıklamıştı. Sefer sayıları 4’te kaldı. Aradan 3 yıl geçti ama beklenen tren hala gelmedi. Fikri Bey’in sözleri havada kaldı.

Bir bakan sözü daha havada kaldı ve unutuldu. Dönemin Milli Savunma Bakanı Fikri Işık 2017 yılında düzenlenen bir basın toplantısında konuşmuş ve “Arifiye-Sapanca-İzmit-Gebze ve Pendik” olarak karşılıklı tren seferlerinin 8’e yükseltileceğini açıklamıştı. Aradan 3 yıl geçmesine rağmen tren seferi sayısı sadece 4’e çıkartıldı.

VATANDAŞ SORUYOR; NE ZAMAN? 

Durakların bir çoğu ise kapalı olduğu için vatandaşlar hala mağdur. Geçtiğimiz yıllarda tren seferlerini sıklıkla kullanan ve sefer sayılarının yeniden artırılmasını bekleyen vatandaşlar ise soruyor, “Tren seferlerinin yükseltilmesi ve mağduriyetimizin giderilmesi için daha ne kadar bekleyeceğiz?” 

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DEMİŞTİ! 

Şu anda Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın o dönemde tren seferleriyle ilgili yaptığı açıklama şöyleydi:  “Yerelde Kocaeli ve Sakarya Türkiye’nin en dinamik şehirlerinden biri. Bu bir anlamda avantajlı olurken bir anlamda da dezavantajlıdır. Buradan sizlere önemli bir haber vermek istiyorum.

ACABA VERDİĞİ SÖZÜ UNUTTU MU? 

Daha öncesinde Adapazarı treni dediğimiz Adapazarı- İstanbul hattı vardı. Arifiye-Sapanca-İzmit- Gebze ve Pendik olarak karşılıklı toplam 4 sefer vardı. 10 Nisan itibariyle karşılıklı 8 sefere çıkacak. Başlangıç durağı ise Mithatpaşa olacak. 10 Nisan itibariyle başlatılacak ve seferin sayıları arttırılacak. Şimdiden herkese hayırlı olsun” Fikri Işık, acaba Kocaeli Milletvekili olarak bu sözünü hatırlıyor mu ya da bu sözünün takipçisi mi?

17 Eki 2019 - 11:26 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

02

Ne Yapmalı - zaten daha önce 12 sefer yapıyordu bu tren . 8 sefer bile yatersiz...asıl büyük hata vagon sayısı 4 ten fazla artırılamıyor...daha önce 7 vagon yanaşabiliyordu perona....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 11:26