CHP Kocaeli’de yeni lider Fatma Hürriyet

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, iki genel başkanı Kocaeli’ye getirdiği organizasyonun yankıları sürüyor. CHP’liler, “CHP Kocaeli’de yeni lider artık Fatma Kaplan Hürriyet” diyor. İşte CHP’de konuşulanlar…

“İzmit’e yatırım yağmuru” programı, önceki İzmit Uluslarası Fuar Merkezi’nde yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katıldığı programın yankıları sürüyor. Bu program, şüphesiz CHP’nin Kocaeli içindeki dengelerini de değiştirdi. Fısıltı Gazetesi, CHP’de konuşulanlara kulak kabarttı. İşte CHP’de konuşulanlar…

İYİ PARTİ KOCAELİ’DEN VAZGEÇTİ 

İki genel başkanının da seçimlere 3 yıldan fazla zaman varken Fatma Hürriyet’i Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Adayı ilan etmesi, şüphesiz bu programın en dikkat çeken detayı oldu. Böylelikle, İyi Parti yüzde 30’dan fazla oy aldığı Kocaeli Büyükşehir adaylığından vazgeçmiş oldu. CHP’de de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için aday olmayı düşünen, hedefleyen birçok ismin önünü kapattı.

KOCAELİ İÇİN ÜÇ SENE ÖNCE REZERVE YAPILDI 

CHP’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için Meclis Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, mevcut Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı gibi isimler de konuşuluyordu. Farklı isimlerin de gönlünden adaylık geçtiğini söylüyordu. Hatta kimileri, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ı da istiyordu.  Otomatikman bu isimlerin de adaylığı da devreden çıktı. Millet İttifakı’nda Kocaeli Adayı Fatma Hürriyet “şimdilik” rakipsiz kaldı…

CHP KOCAELİ’DE TEK AKTÖR FATMA HÜRRİYET 

Öte yandan CHP’liler, CHP Kocaeli’de artık yeni patron ve liderin Fatma Hürriyet olduğunu söylüyor. Millet İttifakı’nın iki liderini Kocaeli’ye getirebilen, istediğinde genel merkeze ulaşan, genel başkanla doğrudan diyalog kuran Fatma Hürriyet, artık CHP Kocaeli’de tartışmasız tek aktör ve tek patron oldu yorumları yapılıyor.

HDP DESTEĞİ DEVAM EDİYOR 

Önceki gün yapılan programda bir başka detay da dikkatlerden kaçmadı. Açılışların yapıldığı, İzmit Belediyesi’ne kazandırılan araçların alındığı programa, Kocaeli’deki bütün siyasi parti il başkanları davet edildi, programda birçok siyasi parti temsilcisi vardı. HDP Kocaeli İl Eş Başkanı Mehmet Selim Akbuğa en ön sırada oturuyordu. Bu durum, CHP-İyi Parti’nin kurduğu Millet İttifakı’na İzmit başta olmak üzere birçok yerde destek veren HDP’nin bu desteğini de devam ettirdiği şeklinde yorumlandı haberiniz olsun!

15 Ağu 2020 - 10:25 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Chpli - Kimse birşey konuşmuyor ilker bey,harunu konusuyor,kocağı konuşuyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 10:25