CHP’de hiç mi kadın yok?

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı eşi Betül Yıldızlı’yı yanından bir an olsun ayırmıyor. Harun Yıldızlı, böylelikle “CHP bir aile partisi” mesajı verirken, genel başkan karşılamasına eşiyle gidince, bir partili şunları yazdı… İşte detaylar…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü’nün başkanı Harun Yıldızlı, seçim çalışmaları sürecinde başlayan hareketi ile oldukça beğeni toplamış, eşini bir an olsun yanından ayırmayan tutumu, ‘Seçimi birlikte kazandılar’ yorumuyla sevindirmişti.  Katıldığı her programda eşi Harun Yıldızlı’ya destek vererek elini bir an olsun bırakmayan Betül Yıldızlı’nın imajı “CHP Kocaeli’de bir aile partisi” algısı yaratmıştı.

KILIÇDAROĞLU ÇİÇEKLE KARŞILANDI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ev sahipliğinde ‘yatırım yağmuru’ programı çerçevesinde Kocaeli’ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu alanda Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı ile partililer tarafından karşılandı. Kocaeli İl Örgütü’nü temsilen çiçek takdiminde bulunan Yıldızlı için bir partili Kocaeli Denge’ye şunları yazdı… 

BU PARTİDE KADINLAR VAR, GENÇLER VAR 

“Bu partinin kadın kolları başkanı var, gençlik kollarında gençler var. Partide hiç mi kadın yok ki genel başkana Harun Yıldızlı’nın eşi çiçek veriyor. Betül Hanım maşallah eş başkan gibi. Cengiz Başkan zamanında karşılamalarda çiçeği ya il yöneticisi kadınlar ya kadın kolları başkanı ya da gençlik kollarından kadınlar veriyordu. Harun Yıldızlı, Meclis Başkanvekilliği’ne seçilen Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı da eşiyle ziyaret etmişti. Bu ziyaret, neden yönetimiyle gitmedi yorumlarına neden olmuştu. Harun Yıldızlı, genel başkanı Kadın ya da Gençlik Kolları’ndan biriyle karşılamalıydı. Bu daha şık olurdu…”

15 Ağu 2020 - 11:05 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

02

Pasali - Herşey bitti bunami takıldınız ne güzel eşi ile her ortamda beraber seçim günü başlayan eşine verdiği destek hala devam etmekte betül hanimi kutluyorum harun başkanımıda kutluyorum bırakın boş şeylere takılmayı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:05
01

Chpli - Utanmıyormusunuz böyle bir haberi yapmaya CHP gibi bir partide başkanın eşi ile dolaşması tartışılıyorsa o kafayı bu partiden kesin atın keşke herkes karısını kızını Parti'ye getirse başarı böyle gelir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:05