Derbent otobüsünde tacizciye dayak

Dün akşam Derbent-İzmit seferini yapan minibüse alkollü binen bir kişi, minibüsteki bir kadını taciz  edince meydan dayağı yedi. Alkollü adam, hastanelik edildi.

Kocaeli Denge Whatsapp İhbar Hattı’na gelen şikayete göre; olay dün akşam saat 21.30 sıralarında oldu. Derbent İzmit arası hizmet veren, bölgeye ait kooperatife ait minibüse iddialara göre alkollü binen bir adam, minibüsün içindeki kadına sarkıntılık edince diğer yolcular müdahale etti. Tartışma büyüdü. Alkollü şahıs darp edilerek etkisiz hale getirildi. Acısu mevkiinde meydana gelen olay sonrasında hemen polis çağırıldı. Minibüs şoförü, minibüsü Acısu Işıklar’da durdurdu. Tacizci, Acısu Polis Merkezi’ne ifadesi alınmak üzere götürüldü. Öte yandan bu olay nedeniyle minibüsteki diğer yolcular da mağdur oldu ve deyim yerindeyse yolda kaldılar. Kooperatif, yolcuların talep etmesine rağmen başka bir minibüs yollamadı. Mağdur olan yolcular da evlerine taksi tutarak dönmek zorunda kaldı.

13 Tem 2019 - 09:55 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy - ohhhhhhh ne güzel olmuş elalemin namusuna kendi gibi namussuzluk yaparsa kızgın atın tekmesi misali halkın pençesini görmesi güzel olmuş Derbentlilere kendi adıma teşekkür ediyorum ellerinize sağlık!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 09:55