Derince sahilinde REZALET

Derince sahilinde adeta korku filmini andıran görüntüler yaşanmış. Kocaeli Denge Whatsapp İhbar Hattı’na gelen bir şikayet, rezaletin boyutunu gözler önüne seriyor. Derince Harikalar Sahili mevkii berbat durumda.

Derince Harikalar Sahili ve çevresinden şikayet yağıyor. Dün  Derince Harikalar Sahili’ne gittiklerini söyleyen bir okuyucumuz, Kocaeli Denge Whatsapp İhbar Hattı’na şunları yazdı: Dün akşam yani 5 Eylül akşamı Derince sahiline gittik. Bir kere Derince sahili ve çevresi çok karanlık. Bir tane bile doğru düzgün ışık yanmıyordu.

HERKESİN İÇİNDE İŞEDİ

Ailemizle birlikte çimenlerin üzerinde piknik yapmak istedik. Yan tarafımızda da bir başka grup vardı. Bu gruptan biri ayağa kalkarak herkesin görebileceği bir şekilde af edersiniz işemeye başladı. Hem yürüyor, hem işiyordu… Bir süre sonra da cebinde silahlı ve alkollü bir maganda gelerek çevreyi tedirgin etti”  

DERİNCE SAHİLDE KORKU FİLMİ!

Derince Harikalar Sahili’nde dün akşam işte bunlar yaşanmış. Bir süredir sahipsiz kalan ve adeta kaderine terk edilen sahil bölgesine denetim isteniyor. Polis burada devriye mi atacak,  güvenlik mi konulacak bilmiyoruz ama Derince sahilinde son durum bu. Adeta her akşam bir korku filmi çevriliyor ve rezalet şeyler yaşanıyormuş haberiniz olsun!

06 Eyl 2019 - 09:00 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy Kandemir - Cumhuriyet Tırını Derinceye sokmayan belediye başkanı,sen niye seçildin!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Eylül 09:00