Deva Partisi Kocaeli'de Oktay Kabasakal sürprizi

9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi, Kocaeli'deki yönetim kadrosunu şekillendirdi. Adem Koç'un Kocaeli İl Başkanı olduğu yönetim kadrosunda, sürpriz isimler de yer alıyor. O sürpriz isimlerden birisi de işadamı Oktay Kabasakal... Peki, Oktay Kabasakal kimdir? İşte cevabı...

OKTAY KABASAKAL DEVA PARTİSİ'NDE 

Adem Koç'un Kocaeli İl Başkanlığı'nı üstlendiği DEVA Partisi'nde, 41 kişilik Kocaeli Kurucu İl Yönetim Kurulu dün akşam kamuoyu ile paylaşıldı. Çoğunluğunun gençlerin oluşturduğu DEVA Partisi Kocaeli'de sürpriz isimler listeye damgasını vurdu.

İŞTE DEVA PARTİSİ KOCAELİ İL YÖNETİMİ

DEVA Partisi’nin Kocaeli’nin dört bir yanından oluşan kurucu il yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Adem Koç, Orhan Sarısüleyman, Semih Taşveren, Bilge Banu Bilgin, Arzu Karakaş Tola, Beyza Nur Erim, Oğuz Saka, Erdem Küçükateş, Serkan Alpay, Rahmi Canbaz, Melih Kurt, Erdinç Işık, Nur Banu Edeş, Ahmet Kırcı, Çağlayan Ateş, Melisa Öztürk, Emin Birlik, Oktay Kabasakal, Uğur Yıldız, Furkan Yılmaz, Gülay Yılmaz, Alican Araç, Alptekin Cevherli, Ayşegül Poyrazoğlu, Gamze Durmaz, Ensar Emir, Hatice Şirin, Ayhan Akyüz, Batuhan Aykan, Suat Akal, Resul Yıldırım, Osman Güzel, Yusuf Usta, Fırat Acar, Mustafa Meral, Kamil Savaş Günbeyazı, Büşra Oğuz, Abdulkerim Can, Ahmet Tayfun Baltacı, Utku Birinci, Caner Çakır.

BAŞARILI İŞ İNSANI OKTAY KABASAKAL 

Kocaeli'nin başarılı iş insanlarından olan, çevresi tarafından çok sevilen, şehirde saygın bir yeri olan Oktay Kabasakal, DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimine girerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Sanayici olan ve yıllardır Kocaeli'de yaşayan, iş yapan Oktay Kabasakal, DEVA Partisi ile aktif siyasi yaşamına da "Merhaba" dedi. Yönetim listesinin en büyük sürprizlerinden olan Kabasakal'ın siyasette bundan sonraki hamleleri merakla bekleniyor.

OKTAY KABASAKAL KİMDİR?

Sanayici Oktay Kabasakal, 1972 İzmit doğumludur. Heybeliada Deniz Lisesi ardından ‘Ben subay olmayacağım’ diyerek, Deniz Harp Okulu’na gitmek yerine İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. İşte hayatına Banka müfettişi olarak başladı. Meslek hayatında 3 yıl 9 ay sonra ‘müdürlük’ teklifi aldı. 2003 yılında bankadaki görevinden istifa ederek sanayi sektörüne geçti. Sanayi sektöründe babası İbrahim Kabasakal ve kardeşi Orhan Kabasakal’la birlikte çalışmaya başladı. Evli ve iki çocuğu var. Oktay Kabasakal, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Üyesi.

30 Tem 2020 - 11:27 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

hacı - deva izmitte nerde hiçbir partide yer bulamayan işeyaramazlar varsa toplamaya başlamış orhan sarı süleyman oktay kabasakal ayhan akyüzzz vs vs ohoooooooo deva kendine bile deva olamaz bunlarla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Temmuz 11:27