En pahalı altın Kocaeli’de

Kocaeli Kuyumcular Derneği altın fiyatları her gün merakla takip ediliyor. Kocaeli altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira soruları bugünlerde herkes tarafından merak ediliyor. Kocaeli altın fiyatları, diğer şehirlerden daha yüksek. İşte detaylar…

En pahalı altın Kocaeli’de
En pahalı altın Kocaeli’de
+2
Haber albümü için resme tıklayın

KOCAELİ ALTIN FİYATLARI 8 AĞUSTOS 2020 

Gram altın kaç lira? Türkiye’de herkes günlerdir bu soruyla güne başlıyor. Altın, şimdilerde ne popüler yatırım aracı olmuş durumda. Kocaeli altın fiyatları da Kocaeli halkı tarafından merakla takip ediliyor. Kocaeli Kuyumcular Derneği, her gün altın fiyatlarını yayınlıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA? 

Kocaeli Denge, bir süredir Kocaeli Kuyumcular Derneği Kocaeli altın fiyatları rakamlarının diğer şehirlerden biraz pahalı olduğunu gözlemliyordu. Gram altın bazında fiyatları değerlendirecek olursak 8 Ağustos’ta şunu görüyoruz. Gram altın Kocaeli’de 520 lira, İstanbul’da 505 lira, Bursa’da 477 lira, İzmir’de 475 lira…  Çeyrek altında bu fark daha da büyüyor. İstanbul'da bile 811 liraya satılan çeyrek altın, Kocaeli'de bugün 870 lira. Tam 59 lira fark var.

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA? 

Kocaeli'de 870 liraya satılan çeyrek altın, İstanbul'da 811 liradan satılırken, Ankara'da 837 lira... Bir tek İzmir kuyumcularında 910 lira... Çeyrek altın aynı çeyrek altın... Ancak gördüğünüz gibi neredeyse her şehirde farklı fiyata satılıyor.

Bugün, yani 8 Ağustos Cumartesi 2020 tarihinde sizin için İstanbul, Ankara ve İzmir Kuyumcular Odası’nın fiyat tarifesini yayınlıyoruz. Buradaki fiyat farkı gerçekten çok çarpıcı seviyelere  ulaşmış durumda. 

İŞTE KOCAELİ KUYUMCULAR DERNEĞİ FİYATLARI

İŞTE İSTANBUL KUYUMCULAR ODASI FİYATLARI

İŞTE ANKARA KUYUMCULAR ODASI FİYATLARI

İŞTE İZMİR KUYUMCULAR DERNEĞİ FİYATLARI

08 Ağu 2020 - 10:25 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Nazım Arat - Dövizde ve altındaki fiyat aralığı en yüksek Altınolukta.Alis heryerden düşük satış her şehirden pahali. Adeta tefeci mantığı ile hareket ediyorlar. 22 ayar bileziği 2019 yılında istanbulda bozdurdum Altinolktan 800 lira daha yüksek bedele

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 10:25