Fatma Hürriyet’e “like” yağdı

Bir vatandaşın “Çocuğuma bakamıyorum, evime ekmek götüremiyorum” feryadına kayıtsız kalmayan ve hemen “gereken yapılsın” diye talimat veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sosyal medyadan “like” yağdı. İşte Fısıltı Gazetesi’nin dikkatinden kaçmayan o detay…

Fatma Hürriyet’e “like” yağdı
Fatma Hürriyet’e “like” yağdı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Dün akşam, Kocaeli’den bir Twitter kullanıcısı yardımsever kimliğiyle bilinen Haluk Levent’i etiketleyerek, “Haluk abi, Kocaeli’de yaşıyorum. Beni işten çıkardılar. Eşim aylardır işsizdi. Hasta annem ve bir oğlum var. Oğlum şu anda aç, evde yiyecek bir parça ekmek yok. Çocuğumun yüzüne bakamıyorum, kiramı ödeyemiyorum. Çocuğum uyandığında ne yedireceğim bilmiyorum. Ne olur yardım” diye bir mesaj attı.

FATMA HÜRRİYET TALİMATI VERDİ

Haluk Levent de bu mesajı ilimizdeki yardım gönüllüsü gençlerden oluşan “Ahbap Kocaeli”yi etiketleyerek, “Acilen ilgilenelim arkadaşlar” diyerek paylaştı. Sosyal medyayı son derece aktif kullanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bu mesajı görür görmez, “Hiçbir baba çocuğunun yüzüne bakamamazlık etmemeli” diyerek İzmit Belediyesi’ni etiketledi ve Sosyal Hizmet Müdürlüğü’ne talimat verdi.

HALUK LEVENT KALP ATTI

“İzmit Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, hemen Ahbap Kocaeli ile iletişime geçerek zor durumdaki aileye gereken desteği verecek. Saygılarımızla” mesajını paylaşan Fatma Hürriyet’e sosyal medyadan “like” yağdı. Bu mesajı yüzlerce “retweet” alan, binlerce beğeniye ulaşan Fatma Kaplan Hürriyet’e ünlü sanatçı Haluk Levent de “kalp” göndererek teşekkür etti.

İZMİT’E TAŞINACAĞIM MESAJLARI

Türkiye’nin dört bir yanından Twitter kullanıcıları Fatma Kaplan Hürriyet’e “seni seviyoruz” mesajları atarken, “sadece sizin yaşadığınız şehirde yaşamak için İzmit’e taşınacağım”, “sen bir kraliçesin” yorumları dikkat çekti. İzmit’te yaşayanlar da Fatma Kaplan Hürriyet’i etiketleyerek “İzmit’in ablası” mesajları attı.

İŞTE O MESAJLAR

16 Kas 2019 - 11:16 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Nakip çabuk - Sayın başkanımı yürekten kutluyorum başarılarınızın devamını dilerim Hoşça kalın Yurdumun güzel insanı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 11:16