Kocaeli'ye büyük yatırım geliyor

Kocaeli son dakika... Japon Honda, 1996 yılında temelini attığı 1997 yılı sonunda ise üretime başladığı Gebze Şekerpınar'daki fabrikasını Eylül 2021'de kapatıyor. Fabrikanın içerisindeki bütün teçhizatla birlikte satılacağı konuşuluyordu. Detaylar netleşiyor...

Kocaeli son dakika... Eylül 2021'de kapanacağı açıklanan Honda Gebze fabrikasının yeni sahibi belli oluyor. SBK Holding, iştiraki Hexagon Mühendislik adına fabrikayı 550 milyon TL'ye satın alıyor. Fabrikada elektrikli araç üretimi yapılacak. SBK Holding, Türkiye ve komşu bölgelerdeki sıkıntılı varlıklara odaklanan bir risk sermayesi şirketidir. Şu anda SBK Holding finans, ilaç, maden, enerji, gayrimenkul, otomotiv, teknoloji ve lojistik gibi farklı sektörlere yatırım yapmakta ve grubun dünya çapında 5.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. Merkez ofisi Türkiye'de bulunan SBK Holding, Avrupa, Rusya, Güney / Güneydoğu Asya, Amerika Birleşik Devletleri ve Belize'de faaliyet göstermektedir.

29 Eyl 2020 - 21:57 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

04

Cingöz Recai - ABD de SBK holdingin ortakları tutuklandı . Hükümet destek kredilerinin hotrumlayip SBK ile yarım milyar dolar (500.000.000 dolar ) aktardıkları için. Mahkeme kararı ile SBK bin mal varlıklarına el konulması kararlaştırıldı ABD de . Kimse ayakkabı boyaciligindan sermaye risk gurubu şirketi yöneticiliğine gelemez . Paravaan . Bal bal yersen halkım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 21:57
02

Peki - Kaçkere satıldı diye haber yapildı. Bakalım 2021 e kadar kaç kez satıldi haberi okuyacaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 21:57