Kocaeli’de su kesintisi başladı… Vatandaş işi geyiğe vurdu

Kocaeli’de büyük su kesintisi… Kocaeli su kesintisi, 28 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında başladı. Öte yandan birçok noktada açıklananın aksine su kesintisi olmayınca vatandaş sosyal medyadan esprili paylaşımlar yaptı. Vatandaş işi geyiğe vurdu. İşte Fısıltı Gazetesi’nin gördükleri…

Kocaeli’de su kesintisi başladı… Vatandaş işi geyiğe vurdu
Kocaeli’de su kesintisi başladı… Vatandaş işi geyiğe vurdu
+3
Haber albümü için resme tıklayın

KOCAELİ SU KESİNTİSİ GEYİKLERİ

Kocaeli su kesintisi son dakika 2020 yılının en çok merak edilen ve tartışılan konusu oldu. Son 48 saattir Kocaeli’deki tek gündem maddesi su kesintisi.  İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, geçtiğimiz hafta bir basın açıklaması yaparak, Kocaeli’de TCDD çalışmaları sebebiyle 48 saatlik bir su kesinti yaşanacak. Su kesintisi 28 Aralık Pazartesi 23:00 ile 30 Aralık Çarşamba saat 23:00 aralarında olacak” demişti.

KESİNTİYİ DUYAN BİDON ALMAYA KOŞTU

Kocaeli’de 48 saatlik su kesintisini duyanlar, hemen bidon almaya koştu. Herkes birbirine Kocaeli’de sular ne zaman kesilecek diye sorarken, Kocaeli’de sular ne zaman gelecek en çok merak edilen soru oldu. Kocaeli planlı su kesintisi korkusuyla evlerine bidon yığan, su şirketlerinden su sipariş edip depolayan vatandaşı bir gün sonra bir sürpriz bekliyordu.

BU BİDONLARI NE YAPACAĞIZ İSU?

27 Aralık 2020 tarihinde İSU’dan farklı bir açıklama yapıldı ve “İzmit, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde kesinti 16 saat olacak. Bu ilçelere Salı günü saat 15:00’te su verilecek” denildi. Gece saatlerinde şehirde birçok noktada sular kesilmedi. Büyük bir kesinti bekleyen vatandaşlarsa deyim yerindeyse işi geyiğe vurdu.

İŞTE BUNLAR HEP BİDON LOBİSİ

İSU’yu etiketleyerek paylaşım yapan vatandaşlardan bazıları, “Aklımızdaki tek soru, suları kullanırız da bir şekilde; peki bu bidonları ne yapacağız” derken, onlara akıl verenler bazı başka vatandaşlar da “Plastik kutusuna atın” dediler. Kimileri de esprinin dozunu artırırken, “Bunlar hep bidon lobisi” paylaşımı yaptı. Bu paylaşımlar, gergin günlerde herkesi gülümsetti.

İŞTE KOCAELİ’NİN MUZİP VATANDAŞLARININ SU KESİNTİSİ PAYLAŞIMLARI

29 Ara 2020 - 09:57 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.