SP Kocaeli'den AK Parti İzmit'e OT göndermesi

Saadet Parti Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu'dan AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı'na ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney'e ot göndermesi! Mutlu, AK Parti'lileri YHT konusunda ses yükseltmeye davet etti. İşte detaylar.

SP Kocaeli'den AK Parti İzmit'e OT göndermesi
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, 2016 yılında hizmete açılan Cephanelik Mesire Alanı’na gitmiş, ot bağlayan piknik alanlarını, dikenli çalıların kapladığı yürüyüş yollarını göstererek, “İzmit’e bahar gelecek dediler ama sonbaharı getirdiler. Gül gibi İzmit gözlerimizin önünde soluyor” demişti. Bu sözlerin ardından Kocaeli siyasetinde başlayan "ot polemiği" tam gaz devam ediyor. Bu polemiğe bugün de Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu girdi.

"BİR OT BÜYÜDÜ DİYE AYAĞA KALKANLAR..."

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, "İzmit’te bir parkın otu büyüdü de kesilmedi diye ortalığı ayağa kaldıranlar 2 milyonluk kentten geçerken durmayan YHT için ileride duracak inşaallah diyor... Bırakın otla böcekle uğraşmayı da bu kentin imajının zedelenmesine izin vermeyin.. Bu kente sahip çıkın.." diyerek AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve yönetimine gönderme yaptı. Bakalım bu sözlere AK Parti cephesinden ne yanıt gelecek? Öyle görünüyor ki, siyasetteki "ot polemiği" bir süre daha devam edecek.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, geçtiğimiz günlerde Cephanelik'e giderek uzayan otları böyle göstermişti. O günden beri ot polemiği devam ediyor. Fakat Cephanelik'teki bu açıklamaya ilginçtir; CHP'den değil Saadet Partisi'nden bir yanıt geliyor. Bakalım, ot polemiğinde daha neler göreceğiz? Otlar, İzmit'in gündeminde daha ne kadar duracak? 

30 May 2020 - 13:08 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

ata - sayın mutlu güzel soru sormuş şimdi sayın günayden bu kent için cevap bekliyoruz neden durmuyor ? gücünüzmü yetmiyor gerçi sizin gücünüz belediye başkanlığını almayada yetmedi evet boş soru sordum özür dilerim işiniz otla laleyle ama farkındamısınız lale devri bitti takke düştü kel göründü eee bakalım sizi ne zaman alacaklar görevden beklemekteyiz badem bıyık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 13:08