Ünlü işadamının zor zamanları

Geçtiğimiz aylarda zora düşen ve sahibi olduğu kuyumcuyu kapatan Gülaçtı Kuyumculuk'un sahibi Hüseyin Gülaçtı hakkında birçok şey yazıldı ve söylendi. Tek bir şey hariç...

Hüseyin Gülaçtı aslında bir dönemin en güçlü ve kudretli esnaflarından biriydi. Gülaçtı, daha sonra zora düştü. Geçtiğimiz aylarda da kuyumcuyu kapattı. Arkasında çok sayıda mağdur bırakarak yurt dışına çıkan Gülaçtı daha sonra yurda döndü ve bir süre cezaevinde yattıktan sonra ev hapsi ile cezasını çekmeye devam ediyor.

Hüseyin Gülaçtı hakkında bugüne kadar çok fazla şey yazılmasına rağmen, hiç yazılmayan bir detay da Fısıltı Gazetesi'nin kulağına geldi. Ünlü işadamı, uzun bir süre işlerinin bozulmasının ardından sağlığını da bozmuş. Vücudunda istemsiz hareketler olan ünlü işadamı doktor doktor gezmiş. Sonunda da Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde geniş kapsamlı bir tetkik taramasına girmiş.

Ancak Gülaçtı'nın fiziksel hiçbir sorunu bulunamamış. Bundan sonra yapacak bir şey kalmayınca uzmanlar, ünlü işadamına psikiyatrist tavsiye etmişler. Bu detay, şüphesiz çevresine zor zamanlar yaşatan bir işadamının aslında kendisinin de çok kolay zamanlardan geçmediğini göstermiyor mu? Hüseyin Gülaçtı'ya sağlık diliyor, işlerinin de bir an önce düzelmesini temenni ediyoruz.

07 Oca 2020 - 10:43 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

03

İsimsiz - Peki parasını alıp kaçtığı ve defalarca istenmesine rağmen vermediği yetimlerin hakları ne olacak?? Keşke böyle insanları savunur gibi haberler yapmasanız...

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 18:23
02

Izmit'li - Hüseyin Gülaştı'dan yaptığı inşaatlardan bir daire aldım.Dairemi zamanında teslim etti.Hiçbir sorun yaşamadım.Ne yazık ki ülkemizde son dönemlerde iş hayatında böyle sıkıntılar yaşanıyor.Kendisinin en kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtulmasını dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 10:43
01

Bacoizm - Gülaçtı'da diğer mağdurlar kadar mağdur. İnsanlar yüksek faizle ona götürüp para yatırdı. Bu faizi verebilmesi için o parayı farklı sektörlerde kullanması gerekiyordu. Ekonomi ülke genelinde çöküp üzerine Tüysüzler patlayınca, herkes parasını eşzamanlı çekmek istedi Gülaçtı'dan. O paraları ödeyebilmek için esnaftan 100-200 TL borç isteyecek kadar düştü ve tabii ki her isteyene dönüş yapamadı. Parası geciken herkes gidip davacı oldu ve adamın varlıkları değerlerinin çok çok altında elinden çıktı. Sonuçta adam da batınca haliyle onda olan paralar da battı. Ama bu adam kimseyi dolandırmadı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 10:43