Üzülmez’in yerine İsmail Araç mı?

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez’in kanser hastası olması ve tedavisinin başlaması sonrası kulisler hareketlendi. Kocaelispor’da yeni dönemde başkanlık için, bir dönem Üzülmez ile kavga edip istifa eden İsmail Araç’ın gündeme geldi.

Kocaelispor Bal Lig’e kadar düştükten sonra, başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ciddi katkısı ve destekleriyle adeta yeniden doğdu. 3. Lig’te mücadele eden Kocaelispor’un, 10 yıl devam eden transfer yasağı bu yıl kaldırıldı.  Büyükakın’ın çabaları ve Kocaelispor yönetiminde, birkaç ismin elini taşın altına koymasıyla transfer yasağının kaldırılması sonrası Kocaelispor adeta kendine geldi. 3. Lig’te birinci sırada yer alan Kocaelispor’un en yakın rakibi ile arasında 14 puan bulunuyor, şampiyonluk çok yakın.

HÜSEYİN ÜZÜLMEZ KEMOTERAPİ ALIYOR 

Bu süreçte çok üzücü bir haber geldi. Başkan Hüseyin Üzülmez’in pankreas kanseri olduğu öğrenildi. Üzülmez, hastanede kemoterapi almaya devam ediyor. Bu haber camiada herkesi üzdü. Öte yandan Başkan Üzülmez’in tedavi için hastaneye yatmasının ardından, 2. Lig’de takımın başında kim olacak sorusu da sorulmaya başladı.

ÜZÜLMEZ, İSMAİL ARAÇ’I İSTEMEZ 

Başkanlığa Mali Asbaşkan İsmail Araç getirilmesiyle ilgili kulisler yapılıyor. Öte yandan Üzülmez ve İsmail Araç’ın arasının çok kötü olduğu biliniyor. Hatta İsmail Araç, geçtiğimiz aylarda Üzülmez ile tartışma yaşayıp istifasın vermiş ama daha sonra geri dönmüştü. Üzülmez’in kendisi devam etmezse İsmail Araç ismine şerh koyacağı söyleniyor. Kocaelispor’da bunlar konuşuluyor haberiniz olsun!..

11 May 2020 - 11:09 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.