Zinnur Büyükgöz ne yapmaya çalışıyor?

AK Parti camiasında, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün çıkışı konuşuluyor. “MHP’lileri işe alamam” diyen Zinnur Büyükgöz, AK Parti’nin elindeki en büyük ilçe belediyesinin başkanı. Peki, Zinnur Büyükgöz bu çıkışı, nasıl ve neden yaptı?

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bugün MHP’lileri hayal kırıklığına uğratacak şeyler söyledi. Büyükgöz, “MHP İl Başkanı'nın istihdam talebine olumlu yanıt vermem mümkün değil" dedi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yerel seçim süresi boyunca ülkücülerin belediyelerde işe gireceğini vaat etmişti.

KENDİ DÜŞÜNCESİ Mİ, PARTİNİN DÜŞÜNCESİ Mİ?

Öte yandan AK Parti camiasında Zinnur Büyükgöz’ün bu çıkışı konuşulmaya başlandı. Zinnur Büyükgöz’ün AK Parti’nin Kocaeli’deki en büyük ilçe belediyesinin başında olması da dikkatleri topladı. Şimdi AK Parti’de herkes, “Zinnur Büyükgöz bu sözleri acaba kendisi, inisiyatif alarak mı söyledi, yoksa kurumsal bir görüşü mü dile getirdi” diye birbirine soruyor ve durumu anlamaya çalışıyor.

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ NE YAPACAK?

Zinnur Büyükgöz’ün yarın Genel Merkez’den “Her ilde birkaç ülkücü işe alınacak” diye talimat gelse  ne yapacağı da konuşuluyor. "MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkücülerin istihdam edileceği açıklamalarında bulunuyor. Gebze Belediyesi'nde teknik açıdan istihdam mümkün değil. MHP İl Başkanı'nın istihdam talebine olumlu yanıt vermem mümkün değil" diyen Zinnur Büyükgöz’ün bu sözleri daha çok konuşulacak gibi…

03 Ağu 2019 - 15:07 - Fısıltı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Ülkücüler kadar başınıza taş yağa,ula ne diye adamların oyuna talip oldunuz madem öyle!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 15:07