1,5 yaşında ki çocuk parayı yuttu

Körfez Kuzey Mahallesi Erişir Sokak üzerinde ikamet eden Selda-Tuğrul Gökçesin çiftinin 1,5 yaşında ki Buğra isimli çocukları; elinde oynadığı parayı ağzına alarak yuttu.

Durumu fark eden ailesi çocuğu Körfez Devlet Hastanesi'ne götürdü;  metal parayı yutan çocuk buradan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tetkikler ve çekilen film sonucu metal paranın yemek boruna takılmadığı; mideye indiği tespit edildi. Doktorlar aileye, 'Üç gün içinde eğer çocuk tuvalet yolu ile atmaz ise  tekrar hastaneye müracaat edin' diyerek çocuğu  evine gönderdi.

21 Tem 2019 - 21:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

? - Bu çocuk bir milletvekilinin çocuğu olsaydı hastane şartlarında gözetim altına mı alınırdı ameliyathane hazır tutlacak şekilde yoksa evine mi gönderilirdi ya da daha üst bir merkeze mi yollanırdı ivedilikle!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 21:29