Abdullah Karacan'ı anacağız

Tam bir sene önce, 13 Kasım'da hain ve kahpe bir saldırıyla aramızdan ayrılan, Lastik-İş'in efsane genel başkanı Abdullah Karacan'ı anacağız.

O lastik çisinin babasıydı. O, İzmit'in evladı, İzmitlilerin ağabeyiydi. Öldüğüne inanmak halen çok güç... Abdullah Karacan'ı ne bu şehir, ne de lastik işçisi unutur. Lastik-İş Sendikası, Abdullah Karacan'ı anıyor. Geçtiğimiz sene uğradığı hain ve kaphe silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Abdullah Karacan mezarı başında anılacak. Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı yaptığı açıklamada, "Yaşamını işçi sınıfı ve emekçinin mücadelesine adayan ve bu uığurda can veren, sendikamıza unutulmaz eserler ve anılar bırakan, işçi sınıfımızın göz bebeği sendikamızın Onursal Genel Başkanı Abdullah Karacan'ı ölümünün 1. yıldönümünde saygıyla anmak için toplanıyoruz" dedi.

İŞTE PROGRAMA DAİR DETAYLAR 

ABDULLAH KARACAN ANMASI

13 Kasım 2019 Çarşamba:

Saat: 11.00 Yer: Kocaeli Bağçeşme Mezarlığı

Saat: 17.00 Yer: Lastik-İş Sendikası Kocaeli Tryp By Wyndham Otel 

07 Kas 2019 - 12:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

06

İzmitli41 - Rahmetli öleli 1 yıl olmuş acaba ailesinden başka mezarlığa kim gitti 1 senede bütün kameralar orda olur şimdi bütün lastik orada yazık be

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 12:12
05

Sakaryalı - Çok merak ediyorum başlıgı atan nasıl bir piskolejiye sahip hayine ve kahpe bir saldırı demiş ölen vatandaş kendi ailahı ile öldü başkası ona kahpelik yapmadı 20 kişinin arasında kendi savundu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 12:12
04

Yaliyooor Yalıyooor - Bu kadar salak bir başlık ancak ..... Sakaryalı'nın yazdıklarına katılıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 12:12
03

İzmitli41 - Rahmetliyi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir hepiniz rahat olun kasmayın yani.Herzaman kalbimizde olacaksın Koca Reis izmit in ağabeyi büyük başkan bu işçi bu şehir seni unutmaz.Bir gün çekip gitsen bile hatıran yeter.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 12:12
02

Taso - Bu işçi senin hakkını asla ödeyemez koca yürekli adam Allah cennetinde buluşmayı nasip etsin bizlere nasip etsin ki hellallik isteyelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 12:12