AK Parti, son ilçe danışmayı da tamamladı

AK Parti’de genişletilmiş ilçe danışma meclislerinin sonuncusu Dilovası’nda gerçekleşti. Bir süre önce vefat eden ilçe yöneticisi Muhammet Korgan’ın (32) da anıldığı danışma meclisi duygusal anlara sahne oldu.

AK Parti, son ilçe danışmayı da tamamladı
AK Parti, son ilçe danışmayı da tamamladı
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli, 9 Temmuz’da başlayan ilçe genişletilmiş danışma toplantılarını tamamladı. İlçe yöneticisi Muhammet Korgan’ın (32) vefatı nedeniyle daha önce ertelenen Dilovası 51.İlçe Danışma Meclisi, önceki akşam Dilovası Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in yanı sıra Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, misafir ilçe ve belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileriyle çok sayıda partili katıldı.

DUYGUSAL ANLAR

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti’ye bugüne kadar hizmet etmiş herkese minnet borçlu olduklarını, genç yaşta vefat eden ilçe yöneticisi Muhammet Korgan’ı rahmetle andıklarını kaydetti. Akbulut’un konuşmasının ardından Muhammet Korgan’ın ruhuna Fatiha okunurken, anısına bir slayt gösterimi yapıldı. Dilovası Belediye Başkamı Hamza Şayir ise, “Bizler liderimizin işaretiyle 31 Mart seçimleriyle birlikte tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dilovası’nın güzide insanlarına en iyi hizmeti göstermenin çabası içindeyiz. Türkiye’de adından söz ettiren, örnek bir belediye olacağız” dedi.

ÖNEMLİ OLAN SEVGİYLE ANILMAK

Genişletilmiş ilçe divan toplantısında konuşan Tahir Büyükakın ise, “Bizim yolumuz belli, istikametimiz belli. Emrolunduğu gibi dosdoğru olacağız. Özellikle biz idareciler adil olmakla, istişare etmekle ve işi ehline vermekle emrolunduk. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Sizler bize güvendiniz ve bir emanet verdiniz. Bu davanın adayı olduğumuz için bizleri desteklediniz. Sizlerin yüzünü hep ak tutabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sefer bizden zafer Allah’tan. Muhammet kardeşimiz çok erken yaşta aramızdan göçüp gitti. Bu dünyadaki görevini tamamladı. Bizler de birgün göçüp gideceğiz. Önemli olan Muhammet kardeşimiz gibi sevgiyle anılmak” dedi.

MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN VARIZ

Danışma Meclisinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da konuştu: “Dilovası’nın ilçe olması bir zamanlar hayaldi. Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek yola çıkan AK Parti, bu konuda da önemli adımlar attı. Hep beraber güzel işler yaptık daha da güzel işler yapacağız. Sizleri hiç aldatmadık ve aldatmayacağız. Biz aziz milletimize ilk günkü aşkla hizmete devam edeceğiz” dedi.

AK PARTİ’Yİ MİLLETİMİZ KURDU

Toplantıda son olarak kürsüye gelen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Muhammet Korgan’ı rahmetle anarak başladığı sözlerine şöyle devam etti: “Bu davanın ne kadar anlamlı ve kutlu olduğu ifade edildi. Bu dava öyle bir dava ki, ülkemizin geleceği adına kenetlenmiş durumdayız. Liderimizin ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda emin adımlarla yürüyoruz. Bu teşkilat önüne çıkan her engeli başarıyla aştı. Biz birbirimize inandık, tevazu, samimiyet ve gayretle yol aldık. Sadece ülkemiz ve milletimiz için el ele kol kola yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz. Bu partiyi milletimiz kurdu. 18 yıldır bu partiyi hiç yalnız bırakmadı ve bugüne kadar taşıdı. Bugünden sonra da hedeflerimize doğru AK Parti’yi milletimizle beraber taşıyacağız” dedi. Korgan’ın anısına konuşmaların alkışlanmadıpı danışma meclisi, soru-cevap kısmıyla devam etti. Ellibeş ve beraberindekiler, geç saatte biten danışma meclisinden sonra da ilçeden ayrılmadı.Hac vazifelerini yerine getiren Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Burhan Turgut ile önceki dönem Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın ağabeyi Musa Toltar'ı ziyaret etti.

21 Ağu 2019 - 12:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.