Ali Yeşildal daire başkanı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanlığı'nın başına Ali Yeşildal getirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Ali Yeşildal, Kent Araştırmaları Merkezi Başkanlığına getirilmişti. Bir yıldır devam eden sürecin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kent Araştırmaları Merkezi'nin daire başkanlığı formatında çalışması için gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi. Geçtiğimiz ayki meclis toplantısında konu gündeme geldi. Belediye bünyesinde Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanlığı kurulması kararı mecliste onandı.

GÖREVE BAŞLADI

Kent Araştırmaları Merkezi'nin devamı olan Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanlığı'nın başına ise KAM'ın başında olan Ali Yeşildal Getirildi. Dün Ali Yeşildal'ın daire başkanı olarak görevlendirilmesi resmen yapıldı. Ayrıca Yeşildal, Kent Tarihi ve Tanımı Daire Başkanlığı'nı yürütürken bu sayede Kent Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Ölme Değerlendirme Müdürlüğü olmak üzere iki farklı müdürlüğü de yürütecek.

AR-GE MERKEZİ GİBİ 

Büyükşehir'in yeni dairesi kentin AR-GE merkezi gibi çalışacak. Kültür, turizm, çevre, sosyal hizmetler, engelliler ve daha birçok konuda Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanlığı proje üretecek.

05 Ağu 2020 - 11:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.