Ali Yıldırım Sezer’den flaş çıkış

Cumhur İttifakı’nın Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’den Gölcük’ün yeni dönemiyle ilgili Kocaeli Denge’ye önemli açıklamalar…

Cumhur İttifakı’nın Gölcük Belediye Başkan Adayı olan ve kısa zamanda yarattığı sempatiyle kendisini bütün şehre tanıtan ve sevdiren Ali Yıldırım Sezer’den Gölcük’ün yeni dönemiyle ilgili önemli açıklamalar geldi.

İŞTE ALİ YILDIRIM SEZER’İN ÖNCELİKLERİ 

“Liyakat, istişare ve en önemlisi adalet” diyen Ali Yıldırım Sezer, “Yeni dönemde liyakatli bir ekiple çalışacağım” dedi… Gölcük kulislerinde konuşulan iddialara ve söylentilere de jet hızıyla yanıt veren Ali Yıldırım Sezer, “Önümüzde seçim var. Tamamen seçimi kazanmaya odaklanmış durumdayız. Başkan yardımcılıkları konusunu seçim sonrasında değerlendireceğim. Beyannamemizdeki projeleri gerçekleştirecek liyakatli bir ekiple çalışacağım. Başkan yardımcılığı için kesinlikle kimseye verilmiş bir sözüm yok. Gölcük’te 80 ilden gelmiş hemşehrimiz yaşıyor. Kimin ne zaman geldiğine, kökenine asla bakmayacak ve herkese, her kesime eşit mesafede olacağım.” dedi.

HERKES BANA ÇOK KOLAY ULAŞACAK 

Sahada seçim çalışması yaparken cep telefonu numarasını veren Ali Yıldırım Sezer: “Herkesin çok kolay ulaşabileceği bir isim olacağım. Gölcük halkı bana ve ekibime çok rahat ulaşacak. Belirli periyotlarla ‘mahalle buluşmaları’ ve ‘belediyede halk günü’ ile hemşehrilerimizle buluşacak, kenti ortak akılla yöneteceğiz. Hemşehrilerimize hizmetkar olmaya geliyoruz.” diyor…

18 Mar 2019 - 18:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.