Alikahya’nın çehresi değişiyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi, Alikahya Fatih Mahallesi’nde başta Çeliksoy, Sancar ve Dumanlı Sokak’ta gerçekleştirilen asfalt çalışmasını yerinde inceledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıllardır bakımları gerçekleştirilmeyen ve yıpranan yolları yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Alikahya Fatih Mahallesi’nde birbiriyle bağlantılı olan Çeliksoy Sokak, Sancar Sokak, Dumanlı Sokak, Cem Sultan Sokak, Subaşı Sokak, Canlı Sokak, Gölhisar Sokak ve Akdere Sokak’ta yaklaşık 4 bin ton asfalt kullanılarak 2 bin 540 metre uzunluğunda asfalt yol vatandaşların kullanımına açılacak.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Çalışmaların yapıldığı bölgeye ekibiyle beraber giden Başkan Hürriyet’i mahalle sakinleri karşıladı. Mahalleliyle sohbet ederek bölgede yapılması gereken eksiklikleri not alan Başkan Hürriyet notlarını alarak asfalt çalışması tamamlandıktan sonra diğer eksikliklerin de giderileceğinin sözünü verdi.  

01 Eki 2020 - 19:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.