Alpaslan Seymen bildiğiniz gibi

CHP’de kongreler süreci başladı. Delege seçimleri, kongreler denilince CHP’de ilk akla gelen isim kuşkusuz Alparslan Seymen’dir. CHP’deki lakabı “Delege Ağası” olan Seymen yine bildiğiniz gibi delege seçimleri için her zamanki gibi müdahil olmuş ve tek tek uğraşmış. İşte Fısıltı Gazetesi’nin kulağına gelenler…

“Alpaslan Seymen delege seçimlerine müdahil oluyor” cümlesi başlı başına bir haber olmaz. Çünkü Alpaslan Seymen demek delege seçimleri demektir. Dolayısıyla Alpaslan Seymen’in delege seçimlerine müdahil olması, artık CHP’de sıradan bir olaydır.  Bir dönem ilçe başkanlığı, birer dönem il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği yapan Alparslan Seymen, CHP’nin Kocaeli delegasyonuna belki de en hakim isim… Alpaslan Seymen, şüphesiz bu dönem de herhangi bir şekilde il ya da ilçe başkanlığına aday olmayacak. CHP’liler bu durumu, “Alpaslan Abi yine aday olmaz ama adayları kapısına getirmek hoşuna gidecektir” diyerek özetliyor.

HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇER Mİ? 

Bu dönemki delege seçimlerinde yine benzer manzaralar yaşanmış… Yarım asra yakın bir süredir CHP’li olan ve delegeyle içli dışlı olan, bütün parti üyelerini tanıyan, hiçbir düğünü ve cenazeyi kaçırmayan Alpaslan Seymen, delege seçimleriyle yine tek tek ilgilenmiş. Her zamanki gibi önündeki listeden tek tek isim çalışması yapan Alpaslan Seymen, kendisi nüfuz edemediği insanları etkileyecek isimleri bulmuş ve o isimler aracılığıyla yine müdahale etmiş. Sizin anlayacağınız huylu huyundan yine vazgeçmemiş!

22 Kas 2019 - 08:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Hikmet - SADE SÖZ VERİR ..HALLEDERİZ. .HALLEDERİZ. .UMUT VERİR. .GÖRÜNTÜ HİÇ OLMAZ..BOZUK ESKİ TELEVİZYON GİBİ. .CİHAZ YAPAR...SES VERİR. .GÖRÜNTÜ HİÇ OLMAZ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 08:55