Altın fiyatlarındaki yükseliş devam eder mi?

Altın fiyatları son dönemin en hızlı yükselişini yaşıyor. Küresel riskler arttığında yatırımcıların sığındığı güvenli liman olan altın, son yaşanan ABD-İran gerilimine bağlı olarak sert yükselişine devam ediyor. Peki gram altın fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? Yükseliş devam edecek mi?

Geleneksel birikim aracı altın fiyatlarına yönelik araştırmalar her gün olduğu gibi bugün de en çok araştırılan konular arasında kendine yer buluyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana altının fiyatında sert bir artış gözleniyor. Gram altının fiyatı bugün 305 lirayı, çeyrek  altının fiyatı ise 494 lirayı gördü. İşte güncel altın fiyatları…

ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altın: 494 Lira

Yarım altın: 986 Lira

Gram altın: 305 Lira

Cumhuriyet altını: 2 Bin 28 Lira

08 Oca 2020 - 09:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.