Avukat Bülent Taflıoğlu’na çirkin saldırı

Kocaeli’nin tanınan ve başarılı avukatlarından, cemiyet hayatının da önemli isimlerinden Bülent Taflıoğlu’na çirkin saldırı! Sosyal medya hesabı çalındı. Çalınan hesaptan asılsız paylaşımlar yapıldı. Detaylar haberimizde.

Kocaeli Barosu’nun tecrübeli isimlerinden Avukat Bülent Taflıoğlu’na çirkin saldırı! Bülent Taflıoğlu’nun hesabı, bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildi. Instagram hesabını çalan hackerlar asılsız paylaşımlar yaptı. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunan ve konunun takipçisi olan Bülent Taflıoğlu, siber güvenlik uzmanlarının desteğiyle hesabını geri almayı başardı! Bilgisayar korsanlarının yaptığı bahis paylaşımlarını kaldıran Avukat Bülent Taflıoğlu, saldırıyı yapanların tespit edilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Söz konusu paylaşımların kendisini bağlamadığını ve elbette kendisi tarafından yapılmadığını bir kez daha hatırlatan Taflıoğlu, siber güvenliğin önemine dikkat çekti.

06 Mar 2021 - 23:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.