Ayhan Varol'dan tuhaf savunma

İzmit Belediyesi’nin önceki Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varol, usulsüz çiçek alımı yapıldığı yönündeki iddialar için tuhaf bir savunma yaptı. İşte detaylar.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in açıklamaları şehrin gündemini değiştirdi. İzmit Belediyesi’nin önceki dönem Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varol, “Bir yıl boyunca Kartepe Çiçekçilik’ten çiçek alınmış, başka firma yok muydu?” iddiası hakkında konuştu. Bugün çeşitli gazetelerde Kartepe Çiçekçilik firmasının Ayhan Varol ile yakınlığına gönderme yapılmıştı. Ayhan Varol, bugün suskunluğunu bozdu.

AYHAN VAROL BUNLARI SÖYLEDİ 

“Gördüğüm Lüzum Üzerine Küçük Bir Bilgilendirme...

Bugün bir haberde yazıldığı gibi, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaptığım dönemde o firmadan herhangi bir çiçek alımı gerçekleştirmedik. Yanlış yazılmış. Sadece ot biçme işini yaptık.

Kartepe Çiçekçilik firması, adındaki gibi Kartepe firması değil İzmit firması. Ofisi İzmit’te. Acısu’daki sadece fidanlık. Ben uzun yıllar bu işlerle uğraşıyorum. Bu kentin çocuğuyum. Benim geniş bir çevrem, çok sayıda arkadaşım var. Ama arkadaşlığım ile işlerimi karıştırmam.

Aldığımız teklifler belediyede duruyor. Karşılaştırılabilir. Biz kimseye fahiş bir fiyatla iş yaptırmadık. En ekonomik fiyatı kim verdiyse onunla çalıştık. Sayın başkanımız bununla ilgili benden savunma almadı. Şayet istenirse her zaman hesap vermeye de hazırım. Sadece belediyeye değil arzu eden herkese detaylı açıklama yapabilirim.

Şimdiden Hayırlı Bayramlar Dilerim."

01 Haz 2019 - 16:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

03

Bir okur - Başlık yazının içeriğiyle örtüşmüyor. Neresi "TUHAF SAVUNMA"anlamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Haziran 16:59
02

Ersoy - Ne tesadüf bende Real civarındaki otları yoluyorum ben de maliyet çıkmadı yalnız!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Haziran 16:59