Başkan Karaosmanoğlu,‘’Dertlere derman oluyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, evde bakım hizmeti alan Yasemin Topuz ve Aleyna Şeker’i Gebze’deki evlerinde ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Evde Bakım Hizmeti alan Yasemin Topuz ve Aleyna Şeker’i Gebze’deki evlerinde ziyaret etti. Yavuz Selim ve Beylikbağı Mahallerinde ikamet eden Topuz ve Şeker’in sağlık durumları hakkında bilgi de alan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın güzel günlerinin yanı sıra bizlere ihtiyaç duyduğu her durumda yanlarında oluyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışımızı gönülden gönüle yayarak, insanımızla bir ve beraber oluyoruz” açıklamasını yaptı.

“KENDİLERİNİ DEĞERLİ HİSSETMELERİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ” 

Yasemin Topuz’un eşi Habib Topuz ve Aleyna Şeker’in annesi Fatma Er’in de yer alığı ziyaretlerde Evde Bakım Hizmetinin önemi bir kez daha vurgulandı. Ziyarette projenin Kocaeli sınırları içinde yaşayan, ev temizliğini kendi imkânlarıyla gideremeyen,  refakatçi sorunu olan; 65 yaş üstü, engelli, evde sağlık hizmeti alan bireylerin ihtiyaçlarını giderdiği de dile getirildi. Vatandaştan gelen talepler ve sahadaki sosyal inceleme doğrultusunda ev temizliği ve öz bakım ihtiyacı olduğuna kurul kararı ile karar verildiğini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Yaşlı veya engelli bireylerin sosyal hayattan kopuşlarını engellemek, yaşlı ve engelli birey farkındalığını sağlamak bu konuda toplumda duyarlılık oluşturmak ayrıca yaşlı ve engelli bireylerin ilgi ve takip neticesinde kendilerini değerli hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

2018 YILI 6 AYLIK VERİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Evde Bakım Hizmeti” 2018 yılının ilk altı ayında 567 vatandaşa öz bakım, 265 vatandaşa ev temizliği hizmeti verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “265 vatandaşımıza hem öz bakım hem de ev temizliği hizmeti verdik. Yine yılın ilk altı ayında evde bakım ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, 34 bin 468 defa öz bakım ve 4 bin 218 defa ev temizliği hizmeti sunuldu” diyerek sözlerini tamamladı.

11 Eki 2018 - 11:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.