Boksör Aykut Tonkal olaydan sonra ilk kez konuştu

Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’nin önünde Lastik-İş Sendikası Yusuf Bayraktar ile tartışması kavgaya dönüşen Milli Boksör Aykut Tonkal olayın ardından ilk kez konuştu. "‘Silahı çek” diye bağırdılar, elini belime atarak üzerime yürüdü, kendimi savunmak amacıyla yumruk attım” dedi.

Boksör Aykut Tonkal olaydan sonra ilk kez konuştu
Boksör Aykut Tonkal olaydan sonra ilk kez konuştu
Haber albümü için resme tıklayın

Dün gece, şehir bu olayı konuştu… Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yusuf Bayraktar’ın saldırıya uğradığı haberleri bütün gazetelerde yayınlandı. Kocaeli Devlet Hastanesi’nde meydana gelen olayda; Yusuf Bayraktar ile kavga eden kişinin de Milli Boksör Aykut Tonkal olduğu ortaya çıktı. Aykut Tonkal, olayın ardından ilk kez konuştu.

İşte Aykut Tonkal’ın açıklaması; 

HASTALANDIM ve HASTANEYE GİTTİM 

Ben Aykut Tonkal… Tatil yapmak için gittiğim Kocaeli İzmit’te rahatsızlandım. Kusma ve ishal şikayetiyle Kocaeli Devlet Hastanesine 09/09/2019 tarihinde 302 sıra numarasıyla saat 16.10’da başvurdum. Sıramı beklerken bir kadın iki erkek tarafından sözlü saldırıya uğradım. Ne olduğunu anlamadan, önce kır saçlı kirli sakallı şişman adam “buraların sahibi i…e” diyerek üzerime yürüdü.

SİLAHI ÇEK DİYE BAĞIRDILAR, KORKTUM 

Daha sonra yanlarındaki bayan “silahı çek” diyerek defalarca bağırmaya başladı. Bunun üzerine yanlarındaki takım elbiseli bıyıklı şahıs elini beline atarak üzerime yürüdü. Ben de korktum, şahıslar üzerime gelirken kendimi savunmak amacıyla yumruk attım. Silahı belinde gördükten sonra can güvenliğim olmaması sebebiyle oradan uzaklaştım. İlk otobüsle memleketim Eskişehir’e döndüm. Daha sonra basında haberlerin çıktığını gördüm.

SIRAMI BEKLERKEN BU OLAY BAŞIMA GELDİ 

Ben Türk milli formasını gururla taşıyan milli bir sporcuyum. Gelecekte de tek hayalim ülkemi gururla temsil etmek. Ancak çıkan bu asılsız haberler spor hayatımı, geleceğimi etkileyecek. Yayınlanan yalan haberlerin doğrusunu anlatmak için bu açıklamayı yapıyorum. Hakkımda bu asılsız iddiaları atanlar için tüm hukuki haklarımı kullanacağım. Her insan gibi iklim değişikliğinden dolayı rahatsızlık yaşadım. Hastaneyi başvurdum. Sıramı beklerken başıma bu olay geldi. Kamuoyunun bilgilerine arz ederim.”

Aykut Tonkal, muayene olmak için geldiği Kocaeli Devlet Hastanesi'ndeki sıra numarası ve evraklarını da paylaştı..... 

10 Eyl 2019 - 09:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

09

Aykut Tonkal - Bu olay, yaşadığım kötü bir olay.

Bu olayda yaşananları açıkça belirttik. Teşekkür ederiz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 17:01
08

Hayirdir - Yaa akıllanmadınız hala. Başkanınız KENDI silahı ile vuruldu öldü siz belinizde silahla dolaşıyorsunuz bide üstüne dayak yiyorsunuz. Olmuyorsa yapmayın. Zorlamayın. Bırakın bu işleri. Size göre değil demekki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Eylül 09:50
07

Erkan Yusuf - Yazıklar olsun sen nasıl genel başkan ve yönetimi hedef olarak gösterirsin.Artislik yapın sopayı yiyince komplo deyin yazık iyi yapmış sporcu kardeşe tebrikler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Eylül 09:50
05

Trajedi komedi - Şu ifadeye inanacak kişi yada kişiler varmıdır bilinmez. Güvenlik kamerası görüntüleri paylaşırsın ki nasıl gelişmiş saldırı kimsenin aklında soru işareti kalmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Eylül 09:50
04

Pirelli - Herkes hakettiğini bulur iftiraya gerek yok adam hafif tozunu almış nevar bunda abartacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Eylül 09:50
03

Korkusuz - Ya sen nasil Bi insansin hem millete sataşiyon sonra dayak yiyon sonra yönetime iftira atiyosun yeter artik Yusuf bayraktar millet istemiyor seni istifa et artik ama sende bu yuz yok sen nasil bir insan sin millet istemiyor seni git artik millet rahat etsin bayraktar git İhsaniye deresine timsah abla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Eylül 09:50