Bu ağaçlara ne oldu?

Gölcük Devlet Hastanesi ve İhsaniye Caddesi arasında bulunan ağaçlar biri veya birileri tarafından kesildi. Gölcüklü vatandaşlar, ağaçların peşine düştü. İşte detaylar...

Gölcük Devlet Hastanesi ve İhsaniye Caddesi arasında bulunan ağaçlar geçtiğimiz günlerde biri veya birileri tarafından kesildi. Ağaçların hem doğal güzellik yarattığını hem de vatandaşların gölgesinden faydalandığını belirten mahalle sakinleri, ağaçları kesenlerin peşine düştü.

İŞTE O İHBAR

Kocaeli Denge Whatsapp İhbar Hattı'na ulaşan bir vatandaşımız: "Gölcük Devlet Hastanesi ve İhsaniye Caddesi arasında bulunan ağaçları biri veya birileri kesti. Hepimiz şok olduk. Yıllarca ağaç diktik diye övünen kişiler kesilen ağaçların sorumlusunu bulabilecek mi? Kendi keyfine göre burada ağaç kesen kişiler cezasız mı kalacak? Fotoğrafta gördüğünüz gibi bir değil iki değil tam on tane ağacımızı kesmişler." ifadelerini kullandı.

23 Eki 2019 - 15:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

08

Mert - seçim boyunca mavi boncuk dağıtmak kolaydır... şimdi sorunlar yığın oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 15:26
06

İzmitli - Neyin peşine düşer seniz düşün avucunu yalarsiniz. Proje böyle cevabını alırsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 15:26
05

Gerçek - yazık bu kadar sahipsiz bir ilçe olamaz.. aşure başkanı sağolsun....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 15:26
04

Sema - bu cadde üzerinde kesilen onlarca ağaç var. kimi araç park etmek için kesti (araç parkı zaten kaldırıma yapılmamalı. fakat yönetim nerde?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 15:26
02

görünen - bu ağaçların yok olaması sahipsizliği göstergesi...doğa düşmanlığının göstergesi...yürüyen insalara yapılan saygısızlığı resmi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 15:26
01

Ferdi - O caddede bir çok başka ağaç da kesildi..yıllarca sulamak için masraf yapıldı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 15:26