Bu kumpas tutmaz

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Duymaz, kent kamuoyunda ses getiren ve yargıya taşınan video olayıyla ilgili MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye destek verdi

Duymaz yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin son 10-15 yılına baktığınız zaman bunu anlarsınız.  Nasıl ki milletvekillerimize yapılan kaset kumpası ve nasıl bir oyun oynandığını hiç unutmadık şimdi de Kocaeli’de bu davaya sahip çıkan her türlü oyunlara göğüs geren her türlü saldırıya karşı davasını savunan teşkilatlarına sahip çıkıp partimizi yücelten Sayın Aydın Ünlü  her gün sabah 9’da göreve başlar akşam 11’de evine dönen bir başkandır. Hem teşkilatı  hem partilileri hem vatandaşın işleriyle ilgilenir dertleriyle dertlenir,  partiye kim gelirse gelsin daima güleryüzlü ve misafirperver davranır. Genel başkanımızdan gelen talimatları harfiyen yerine getirmek için bizlere görev dağılımı yapar.

“AYDIN BEYE İNANIYORUZ”

Bu çalışmalara karşı oyumuzun barajın çok altında kalacağını söyleyen bu kumpasçıların oyununa gelen bazı yazarlar çok mahcup olup utanmışlardır. MHP’yi küçük göstermeye çalıştılar.   Kumpasçıların  unuttuğu biri vardı.   Kocaeli’deki uç beyimiz Aydın Ünlü beyefendi. Kendisi ve ekibi güzel bir çalışma yaparak Türkiye ortalamasının üstünde oy almıştır.  Milletvekilimizi çıkarmışız. Tabii ki Sayın Aydın Ünlü ve ekibine kumpas oyunları yapacaklar.   Aydın Ünlü 8 yıllık il başkanımızdır. Her zaman yanında olduk ve her zaman ölümüne yanında olmaya devam edeceğiz. Bunu bu düzenbazlar anlasın. Biz Kocaeli teşkilatları olarak  uç beyimiz  ve il başkanımız Aydın Ünlü beye güvendik inandık  ve her zaman yaptığı işlere gözü kapalı imzamızı atarız.

“AYDIN ÜNLÜ BİR MARKADIR”

İl başkanım cumhur ittifakını anlayan çok güzel yöneten çalışmalarıyla genel başkanımızla en uyumlu çalışan  bir il başkanımızdır. Genel başkanımın yol arkadaşıdır. İl başkanım hem vizyonuyla hem hitabetiyle örnek bir il başkanıdır. Genel merkezimizin sevdiği değer verdiği bir il başkanımızdır.  Böyle bir iftiraya kumpasa genel başkanımız inanmamıştır. Bunun için Aydın Ünlü’nün teşkilatına partisine nasıl bir emek verdiğini tüm Kocaeli biliyor. Onun için sayın Aydın Ünlü’ye böyle oyunlar. kumpaslar sökmez. Çünkü tüm Kocaeli teşkilatları yanındadır. Çünkü Aydın Ünlü ve ekibi gerçek ülkücülerdir. Herkesin bunu bilmesi kafasına sokması gerekir.  Çünkü Aydın Ünlü Kocaeli’de bir markadır ve büyük bir değerdir.”

15 Ara 2019 - 14:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Neymiş - Markamıymış avantanın markası düpedüz her işten indiregandi ee filmin sonu böyle olcuğa belliydi kimse anlatmasın çok ii ülkücü die rahmetli Türkeş yaşasaydı bu tipler barınamazdı zaten vali emliyet müdürü bu olaya nasıl el koymadı savcılık bide çıkıp açıkmala yapıyosunuz tokat sporun as başkanları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 14:09