Bu park engelli bireylere özel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gölcük İhsaniye Sahil Parkı’na engelli bireylerin yararlanabileceği yeni oyun grubu kurdu.

Bu park engelli bireylere özel
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de özellikle sahil parkları yaz ve bahar aylarında vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük İhsaniye Sahil Parkı’na engellilerin yararlanabileceği oyun grubunu kurdu.

YENİ OYUN ALANI

Şehre birçok sahil parkı kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu parklarda yenileme ve bakım çalışmalarının yanı sıra yeni alanlar da kuruluyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı bu kapsamda Gölcük İhsaniye Sahili’ne yeni oyun alanı kurdu.

ENGELSİZ PARK

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nca kurulan engelli oyun grubu engelli bireyler için kolay erişim olanaklarına sahip. Engelli bireylere engelsiz bir ortam hazırlamak için kurulan oyun grubu engelli bireylerin yanı sıra normal çocukların da kullanabileceği yapıya sahip.

15 Ağu 2020 - 09:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.