Bülent Börek İzmit Şubesi kapatıldı, 8 yaşında çocuk yumruklanmıştı

Kocaeli haber... Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün çok feci bir olay meydana gelmişti. Bülent Börek'in sahibi olan şahıs, kendisinden yemek isteyen 8 yaşındaki çocuğu bayıltana kadar yumruklamıştı. Bugün, Bülent Börek İzmit Şubesi kapatıldı. İşte detaylar...

Edinilen bilgi ve iddilara göre dün Fethiye Caddesi'nde bulunan Bülent Börek adlı iş yerine karnı aç olan 8 yaşındaki bir çocuk geldi. Çocuk, Bülent Börek'in sahibi olan şahıstan yemek istedi ancak Bülent Börek'in sahibi dışarı çıkarak çocuğu kovalamaya başladı. Çocuğu şiddetle yumruklamaya başlayan şahıs, çocuğun bayılması sonrası olay yerinden hızla uzaklaşarak, kayıplara karıştı.

BÜLENT BÖREK İZMİT ŞUBESİ KAPATILDI

Yaşanan bu feci olay sonrası İKM Başkanı Murat Öztürk, Bülent Börek yetkililerine ulaşarak durumu anlattı. Bülent Börek yetkilileri ise Türkiye genelinde 280'e yakın şubeleri olduğunu ve böyle bir davranış şekilini asla onaylamayacaklarını belirterek, İzmit halkından ve İzmit esnafından özür diledi. Daha sonra İzmit'te Bülent Börek Bölge Bayiliğini yapan ve 8 yaşındaki çocuğu yumruklayan şahsın sözleşmesi iptal edildi ve dükkanı kapatıldı.

12 Oca 2021 - 12:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

07

Ağasi Ker - Kim olduğunu boş verin bunlardan bir sürü var ama en azından bu Ebesi ile gerektiği şekilde görüşmüş bu da ona hayat boyu yeter.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 12:39
06

Vatandaş - ALLAH önce insanlara vicdan ve merhamet versin..sen işleri sahibi olabilirsin ama önce insan olmayı öğren...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 12:39
04

Fevzi - Aynı şahsın gölcüktede Bülent börek bayisi var. Umarım o da elinden alınmıştır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 12:39
03

Emre Demir - Başiskele de ki şube bu adama ait degildir umarim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 12:39
02

Izmitli - Bilmeden insanları yargılamayın bu çocuk mağazalarda hırsızlık yapıp magaza çalışanlarına darp yapıyor buna rağmen çocuğa hic kimse zarar vermiyor iyilik yapıyoruz aksine.Bu çocuklar iflah olmaz size bulastıklarında anlarsınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 12:39
01

Ks - 8 yaşında yazıyor çocuk,biride çıkmış diyor yok hırsızlık yapıyor darp yapiyor.polis var bu memlekette muz cumhuriyeti mi burası bayıltan kadar dövmüş çocuğu 8 yaşındaki çocuğu ne anlatıyorsun....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 12:39