Büyükşehir Derince uyumuyla kazanan Derince oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışarak daha nice güzel kalıcı eseri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan ve çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Büyükşehir Belediyesi’nden konuklarını misafir etti. Yelken Kafe’de gerçekleşen toplantıda Başkan Aygün başta olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Hasan Aydınlık ve Mustafa Altay, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, Adnan Pala, İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak yer aldı.

PROJELER KONUŞULDU

Pandemi sürecine rağmen çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçemizde yaptığımız ve bundan sonraki süreçte hayata geçireceğimiz projelerimizle ilgili bir kez daha istişarede bulunduk. Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışarak daha nice güzel kalıcı eseri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz ” dedi.

ÖNCELİKLER GÖZDEN GEÇİRİLDİ 

Genel Sekreter Gündoğdu da Başkan Aygün yönetiminde Derince’de çalışmaların devam ettiğini belirterek stratejik planlarda yer alan projeleri ve öncelikleri bir kez daha gözden geçirdiklerini ifade etti.

09 Tem 2020 - 12:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.