CHP, iftarda bir araya geldi

CHP İzmit İlçe Başkanlığı her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu senede katılım yoğun oldu.

CHP, iftarda bir araya geldi
Haber albümü için resme tıklayın

CHP İzmit İlçe Bakanı Hakan Çakar ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı iftar programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur ve yönetimi, İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar iftarda yaptığı konuşmada, “Sevgi soframızda İzmit halkı ile buluştuğumuz için İzmit halkımıza teşekkür ediyoruz. Gelecek sene daha güzel, daha geni katılımlı bir program yapacağız. Katılan herkese teşekkürler” ifadelerini kullandı..

30 May 2019 - 22:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.