Değirmendere'yi böyle kirlettiler

Gölcük Değirmendere Uğur Mumcu İlkokulunun karşısına bırakan inşaat atıkları, mahallelinin tepkisi çekiyor. İşte detaylar...

Gölcük Değirmendere Uğur Mumcu İlkokulunun karşısına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan inşaat malzemeleri, bölge sakinlerinin tepkisi çekiyor. Seslerini duyurmak için Kocaeli Denge Whatsapp İhbar Hattı'na ulaşan mahalle sakinleri, konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Burası değirmendere Uğur Mumcu ilkokulunun karşısı. İnşaat sonrası bırakılan malzemere halen burada duruyor . Çirkin bir görüntü yaratıyor. Değirmendere'yi işte böyle kirletiyorlar. Asıl merak ettiğimiz konu bu inşaat malzemeleri için müteahhite ne kadar ödeme yapıldığı.."

28 May 2020 - 11:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

05

Komik - Makamda ağırladı, makamda uğurladı ile yürümüyor bu işler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 11:22
04

Gerçek - Bu molozlar 2 yılı geçti orda. Belediye nerde?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 11:22
02

Fert - Bu molozlar en az iki yıldor orda. Çalışma bityi alınmadı kaldırım taşları da,var...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 11:22
01

Basın - Reklam sebebi ile basın belediyeleri eleştiremiyor. Ha şunuda öğrendim eleştiren resim paylaşanları ince yollu uyarıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 11:22